“Ieder mens heeft behoefte aan zowel een innerlijke als een uiterlijke schoonheid.”
- Elisabeth Sigmund -

Over Jolien

Schoonheidstherapeute
Opleiding Natuurgeneeskunde
Gediplomeerde Dr.Hauschka therapeute
Bel voor een afspraak
0472 500 310

In 2009 ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialiste, toen reeds besefte ik dat deze prachtige opleiding voor mij onvoldoende was.

Mooie vrouwen stralen! Ze voelen zich goed in hun vel!

Kleding, juwelen, enz. helpen om je een goed gevoel te geven, maar je innerlijke gezondheid, je schoonheid van binnen uit, is waar het om gaat.

“De uiterlijke mens is enkel zo gezond of ongezond als zijn innerlijke is.”

Schoonheid begint van binnen. Een gezonde levenswijze met de juiste, natuurlijke voeding, een goede nachtrust, matige lichamelijke beweging, veel frisse lucht en een gezonde hoeveelheid zonlicht. Al deze componenten dragen bij tot een goed gevoel. En dat straal je ook uit.

 

Al snel heb ik extra opleidingen gevolgd om mijn kennis te voeden.

Ik heb me geschoold in het werken met natuurgetrouwe producten.

Met groene cosmetica, kunnen we de natuur een handje helpen. Groene cosmetica bevat geen schadelijke ingrediënten die je gezondheid belasten. Integendeel, ze helpt zelfs je huid in evenwicht te brengen.

Hoe kan Belladonna je helpen ?

Als schoonheidsspecialiste ben ik geschoold in verzorging van het lichaam, gelaat, handen en voeten.

 

Als gediplomeerd Dr.Hauschka therapeute verwen ik je met gelaats en/of lichaamsbehandelingen met natuurgetrouwe producten, afgestemd op de behoeften van jouw huidbeeld.

 

Vanuit mijn opleiding natuurgeneeskunde sta ik je bij met therapieën als voedingsadvies, Reflexzone therapie (PSR) van de voeten, etherische oliën, …

Ervaar zelf de werking van een behandeling, gun het jezelf, maak contact met je lichaam, laat spanningen los en voel je van kop tot teen goed.

Boek vandaag nog je verzorging.

Beske - beroepsvereniging logo